Marja Blok Coaching

mens - werk - bewustzijn

Even voorstellen:

Ik ben Marja Blok (1957) en moeder van 2 dochters. Mijn werkervaring ligt ruim 25 jaar op het terrein van mens en (toeleiding naar-) werk. Dit werkgebied blijft mij boeien. Het accent ligt vooral op de ontwikkelkant, zoals  loopbaan- en beroepskeuze-, cursistenbegeleiding, werkinhoudelijk leidinggeven aan trajectbegeleiders en coaching. Naast (re-integratie)coach, was ik trainer 'professionele houding', studieloopbaanbegeleider, stagebegeleider en bewustzijnstrainer op de HAN, faculteit economie en management.

Ik voel mij betrokken bij ontwikkelingen die mensen (van alle leeftijden en niveaus) doormaken.  In mijn werk laat ik mij inspireren door de zijnsgeoriënteerde visie, mindfulness en hun werkwijzen. Bijzondere sympathie voel ik daarnaast voor business spiritualiteit; een visie op een duurzame manier van ondernemen, werknemer- en werkgeverschap.

Mijn bijdrage is o.a. mensen te laten zien en ervaren dat het uitmaakt hoe je in een (levens-, werk-, keuze-)situatie staat. In de coachingstrajecten is mijn werkwijze persoonlijk, open, ervarend, uitdagend en verdiepend. Ik ga uit van mogelijkheden en het gaat over alles wat nodig is om betekenisvol betaald of onbetaald werk te vinden en dit te behouden. Ik vind het prachtig om te zien hoe bewustzijnsontwikkeling doorwerkt in levens en het de innerlijke vrijheid en persoonlijke kracht vergroot. Door meer bewustzijn kom je dichter bij wie je bent en wat jouw waarheid is. Ik ben meer vanuit mijn hart gaan leven.

Aan de academie Mens en Arbeid heb ik met de richting studie- en beroepskeuze mijn hbo afgerond. Daarna heb ik vervolgopleidingen gevolgd op het gebied van trainer mindfulness, stressmanagement en assessment.

Sinds 1998 voel ik mij geïnspireerd door de Zijnsgeoriënteerde benadering en werkwijzen. Ik heb onder meer de driejarige bewustzijnstrainingen Zijn 1 en 2 afgerond bij de school voor zijnsoriëntatie in Utrecht, geassisteerd bij de bewustzijnstraining 'geïnspireerd leven en werken'. Het is een levenshouding en bewustzijnspad waarin ik mij erg thuisvoel.Copyright 2023 © Marja Blok Coaching - mens - werk - bewustzijn  -  Algemene voorwaarden  -  Privacyverklaring  -  Disclaimer