Marja Blok Coaching

mens - werk - bewustzijn

Coaching in de werksituatie

Wanneer je een baan hebt en worstelt met vragen of vastloopt in je werk, kun je een coachingstraject starten. Het kan ook zijn dat je een vaag gevoel hebt dat het anders kan of denkt dat je met meer inspiratie zou kunnen werken.

Ik help je bij het onderzoeken en begrijpen wat er precies speelt, jezelf (op een andere manier) te leren kennen en in je werksituatie ‘het beste uit jezelf en de ander’ te halen. In de coaching gaat het op de eerste plaats om jouw vraag en het vinden van een persoonlijk en passend antwoord.

Deze manier van coachen brengt met zich mee dat je werkt aan- en ontwikkelt in de volgende competentiegebieden: openheid, zelfbewustzijn, omgevingsbewustzijn, durf, vertrouwen en in contact zijn met jezelf en de ander. De mate waarin je deze competenties ontwikkelt, is individueel.
De duur van de coaching variëert.

Bewustzijnscoaching, kort traject *

Het korte traject is bedoeld voor als je niet helemaal tevreden bent in je werk en dit anders wilt benaderen.

Na dit korte traject ben je meer bewust van de verschillende houdingen die je kunt aannemen. Je maakt een pas op de plaats en ervaart hoe het is om met een frisse blik te kijken naar waar je dagelijks mee bezig bent. Het resultaat is voor iedereen anders.

Duur: 7 sessies van 1,5 uur (opbouw: intake en 6 sessies met evaluatie)

Bewustzijnscoaching, lang traject *

Coaching met deze duur, biedt mogelijkheden om wat dieper en specifieker op jouw vragen en worsteling in de werksituatie in te gaan.

Je leert een open houding aan te nemen tegenover jezelf en je werkvraag. Je gaat meer voelen, leert jezelf beter kennen en er ontstaat een ruimere - vaak meer inspirerende - blik op de situatie waarin je zit. Je ontdekt hoe jij het beste uit jezelf en je werksituatie kunt halen en ontwikkelt de moed wat dit betreft het stuur in handen te nemen.

Duur: 20 sessies van 1,5 uur (opbouw: 1 a 2 intakegesprekken, na 5 gesprekken bespreken we of het bij jou en je vraag past om door te gaan)

Spreekt de coaching je aan en/of denk je dat je er iets aan zou kunnen hebben, maar wil je liever maatwerk-afspraken, neem dan contact op voor een kennismakingsgesprek. Dan bespreken we de mogelijkheden.

* Wanneer je werkgever de coaching betaalt, maken we in overleg afspraken over voortgangsgesprekken.Copyright 2024 © Marja Blok Coaching - mens - werk - bewustzijn  -  Algemene voorwaarden  -  Privacyverklaring  -  Disclaimer