Marja Blok Coaching

mens - werk - bewustzijn

Hieronder staan de trainingen kort beschreven:

Aandachttrainingen:

Mindfull omgaan met stress

Voor wie zichzelf wil leren kennen in spanningsvolle situaties en er vriendelijk en aandachtig mee om wil leren gaan.

In deze training ontdek je de mentale ruimte om een persoonlijk antwoord te vinden op de stress-situaties die je tegenkomt. De training leert je ontspannen vanuit een ruimer perspectief. Dan kun je eigen gewoonte-reacties op stress onder ogen gaan zien. Deze training biedt mogelijkheden om jezelf in de prakijk te begeleiden.

Klanten zeggen dat ze zich minder snel laten meeslepen door de spanning, ze ruimte ervaren waarbinnen ze de automatische reacties kunnen laten voor wat ze zijn.

Aandachtig en opmerkzaam werken

We zitten zo in elkaar dat we gemakkelijk afgeleid kunnen raken. In deze training ervaar je hoe je bewust je aandacht terug kunt brengen naar het hier-en-nu en waar jij mee bezig wilt zijn. Deze training geeft je door de oefeningen aanknopingspunten voor de dagelijkse (werk)praktijk.

Klanten vertellen dat ze het eerder door hebben als ze afgeleid zijn en manieren hebben om met hun aandacht in het hier-en-nu terug te keren of te blijven, een opener en begripvollere houding hebben naar zichzelf en hun collega's, ze meer overzicht hebben.Copyright 2023 © Marja Blok Coaching - mens - werk - bewustzijn  -  Algemene voorwaarden  -  Privacyverklaring  -  Disclaimer